Pàgines

dijous, 30 de novembre del 2017

Nit de Reis a Sabadell, 2a edició

Quin honor que els Reis de l'Orient em tornin a demanar que expliqui la seva història. I que l'Ajuntament de Sabadell publiqui una nova edició del conte Nit de Reis a Sabadell, amb il·lustracions renovades del Col·lectiu Bafarada. Guaiteu quin goig de vídeo. Espero que us agradi.


dimarts, 28 de novembre del 2017

Ciutat de contes: Es tracta de fixar-s'hi

Un conte especial per als que feu servir els "catalans" (i no els "ferrocarrils") per desplaçar-vos: Es tracta de fixar-s'hi, de Ni ase ni bèstia. El podeu escoltar aquí. Espero que us agradi.

dijous, 23 de novembre del 2017

Ciutat de contes: Sometent XXI

Fer una república no és fácil, i menys si l'estat de què vols deslliurar-te és totalitari. Però hem de fer-ho. I, per als lletraferits, aquí hi podeu escoltar un conte de revolucions ple d'onirisme. De Ni ase ni bèstia, Sometent XXI.

dimecres, 22 de novembre del 2017

Amb la llengua dibuixada a Sabadell


Ahir, escoltant l'Enric Larreula a la presentació de La llengua dibuixada a Sabadell. Lucidesa i sentit crític. I compromís inqüestionable amb el català. Escoltem els mestres i sabrem cap a on hem d'anar.

La presentació al web del Voluntariat per la Llengua.

dimarts, 21 de novembre del 2017

Roba estesa a Sitges


El CPNL et convida a presentar Roba estesa, omplen la sala, t'escolten atentament, et fan preguntes interessants, et demanen que els signis el llibre i, de postres, et regalen xocolata. Us estranya que m'agradi anar a Sitges?

dilluns, 20 de novembre del 2017

Ciutat de contes: El Monstre Joan

Avui un conte per a la mainada, El Monstre Joan, extret del recull Ni ase ni bèstia i que ha estat publicat en format d'àlbum il·lustrat. El podeu escoltar aquí.

dijous, 16 de novembre del 2017

Però saps que sí al Masnou


L'instant abans de començar l'espectacle. Una guitarra, uns contes. Silenci. I les paraules que brollen.

Ahir, Però saps que sí al Vins i divins del Masnou.

dimecres, 15 de novembre del 2017

Roba estesa a Castellar del Vallès


I més Roba estesa. I més contes compartits. I més amics retrobats. I més records per als presos i, en particular, per a l'amic Jordi Cuixart. Perquè la cultura és això. Reivindicació. Ahir, a Castellar del Vallès, convidat pel CPNL.

dimarts, 14 de novembre del 2017

Roba estesa a Sant Quirze del Vallès


Que fort. Ahir, a la presentació de Roba estesa a Sant Quirze del Vallès, vam exhaurir tots els exemplars del llibre. Aquest país de lletraferits no deixa de sorprendre'm. Agraït al CPNL per haver-m'hi convidat.

Nota: la presentació al web del Voluntariat per la Llengua.

dimarts, 7 de novembre del 2017

I si parlem català a Rubí? o Roba estesa a Rubí


Sí, sembla que estigui rapejant. Però no, només estic fent una revolució. La revolució de les paraules. Ahir, a Rubí, presentant I si parlem català? i Roba estesa, convidat pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Nota: l'acte a El Món Rubí.

dissabte, 4 de novembre del 2017

Scrabble en català


Un plaer que em convidin a lliurar els premis del campionat d'scrabble de Sabadell. I un descans que no m'hi facin participar. Només sabria trobar tres paraules: Llibertat Presos Polítics. O quatre: República.

divendres, 3 de novembre del 2017

Ells

Diguem-ho clar. Són feixistes. Hereus d'aquells que van assassinar Companys i Lorca, d'aquells que van voler esclafar els nostres avis i àvies, d'aquells que van enfonsar-nos en una llarga nit que encara dura. Però hi ha una cosa que no saben. Qualsevol nit pot sortir el sol. I el sol som nosaltres i es diu República.