Què us proposo?Tallers per la Llengua

Des del 2005 imparteixo tallers per fomentar l’ús social del català, primer amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) de Sabadell i la Fundació Reeixida i després amb l’entitat Tallers per la Llengua. N’he fet a escoles, universitats i associacions d’àmbits diversos i el format s’adapta al perfil sociolingüístic dels assistents, des de persones sense cap sensibilitat especial envers les llengües fins a d’altres amb una forta consciència lingüística que volen aprendre recursos per utilitzar el català en qualsevol situació. L’objectiu comú és esperonar els assistents a fer servir més la llengua. La durada també és flexible, des de dues hores fins a deu.


Conferència L’aventura del català

Des del 2013 imparteixo la conferència L’aventura del català, una xerrada d’una hora de durada en què parlem de la diversitat lingüística i de la importància dels nostres hàbits lingüístics individuals en el procés de normalització del català. L’he impartida a aules d’extensió universitària i a escoles de català, tot i que està pensada per a tot tipus de públic.

Muntatge Paraules mogudes

Paraules mogudes és un muntatge literari i musical a mitges amb el cantautor Un tal Pere en què parlem de la necessitat de fer coses i de fer-les de maneres diferents, per aprendre’n, per gaudir-ne, per reivindicar i per transformar. El vam estrenar el juliol del 2016 en el marc del festival sabadellenc 30 nits i més i ja l'hem fet a una pila de poblacions. Té una durada estàndard d’una hora i mitja. En teniu més informació al web d'Un tal Pere.


Presentació del llibre I si parlem català?

I si parlem català? és el títol del llibre que vaig publicar amb Tallers per la Llengua el setembre de 2016, un recorregut amè pels nostres hàbits lingüístics i per la influència que tenen en l'ús social del català, un llibre que vol esperonar els parlants a usar la llengua amb plena comoditat i normalitat.

Autors a les aules

El programa Autors a les aules és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes que permet acostar la literatura als alumnes de les escoles i instituts del país. Hi prenc part des del curs 2016-17 amb els reculls de contes Ni ase ni bèstiaVerba, non facta i Roba estesa, adients per estudiants d’ESO, batxillerat i adults.


Presentació del llibre Roba estesa

Roba estesa és el títol del recull de contes que he publicat el 2017 amb Voliana Edicions, un llibre que ens parla de somnis i de revolucions, de l'amor i de l'absurd, del compromís i del lliure pensament, de l'ofec d'una societat tancada i de l'aire que entra per les finestres obertes. Les presentacions són una combinació de reflexions literàries i lectura de contes.


Si voleu més informació de cap d'aquestes propostes, podeu escriure'm aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada