dijous, 17 de desembre del 2009

Bai

Aquest dilluns vam ser a Gasteiz amb la Marina (S!) per participar en un acte organitzat per Ziurtagiriaren Elkartea, una de les entitats que ens ha servit d’inspiració per a la feina de dinamització lingüística que estem preparant des de 7dquatre. L’acte, molt reeixit i amb una àmplia cobertura per part dels mitjans de comunicació nacionals (Berria, Gara, ETB, entre d’altres), tenia com a objectiu reconèixer la tasca realitzada per les empreses basques que mostren un compromís indefectible amb la normalització de l’èuscar. A banda de l’entitat organitzadora i de les empreses premiades, a l’acte va prendre-hi part la Diputada de Cultura d’Araba, l’escriptor Kirmen Uribe, Fulup Travers, representant de l’Ofis ar Brezhoneg (l’Oficina de Promoció del Bretó) de Bretanya, i jo mateix. Sí, ho hauria pogut fer perfectament la Marina, no cal dir-ho, però la meva estimada sòcia va decidir, pel seu compte, que el portaveu de l’empresa fos jo, mentre ella es dedicava a gestionar el powerpoint, que li agrada molt...

El fet és que la nostra aportació va ser modesta, ja que l’experiència que tenim en l’àmbit socioeconòmic és encara limitada, però va ser una manera d’agrair als amics de Ziurtagiriaren Elkartea la col·laboració que ens han ofert i de mostrar, de retruc, que la seva iniciativa ha depassat les fronteres d’Euskal Herria. A més, la trobada entre ells, els representants bretons i nosaltres va servir també per signar un conveni de cooperació a tres bandes que ens permeti crear sinergies entre les nostres respectives entitats.

I sí, d’acord, no només vam treballar! També vam aprofitar per fer turisme sota la neu, mirar llibres, fer quatre compres i passar una miiiiiiiica de fred... Un viatge ben completet.

1 comentari:

  1. Hehe,n'estava segura que parlaries del power point! bé, als ímtims ja els explicarem la meva gran actuació com a DJ.


    M(S!)

    ResponElimina