dimarts, 12 de gener del 2010

Tirant de llibres

Ahir al vespre vaig participar en el programa Tirant de llibres, que emet Ràdio Sant Celoni, per parlar de Tallers per la Llengua. Llibres i llengua alhora, quanta passió! No cal que us digui, doncs, que va ser un enorme plaer prendre-hi part i que em va agradar molt poder explicar la nostra iniciativa als oients. I, sobretot, perquè es notava que els conductors del programa també eren amants d’aquesta no tan petita llengua nostra, una llengua que destaca especialment en àmbits com la literatura -tornant als llibres- o internet -el programa es podia escoltar en directe des de qualsevol punt del planeta gràcies al web http://www.santceloni.cat/-, una llengua que, en definitiva, ens fa ser com som.

2 comentaris:

  1. No cal dir que ens ha agradat el comentari. Com que no enviem còpies del programa a les persones que entrevistem ja que tindríem molta feina, ja t'enviaré al teu correu la transcripció de la ressenya que vaig fer. Seguiu endavant sense defallir, que de feina n'hi ha molta per aconseguir que l'ús social del català sigui l'hegemònic i que la nostra parla esdevingui la llengua comuna dels Països Catalans.

    Salutacions cordials,

    Joan Rubiralta
    Director de TIRANT DE LLIBRES

    ResponElimina
  2. Dona gust veure que hi ha mitjans de comunicació que es preocupen per la nostra llengua.L´enhorabona a Ràdio Sant Celoni, i evidentment a Tallers per la Llengua.
    Sempre endavant.
    Manel

    ResponElimina