dimarts, 30 de juny del 2020

Llenguaferits #1: qui som?

Què passa quan dos somiatruites completament bojos per la diversitat lingüística es troben? Doncs que sorgeixen iniciatives com Llenguaferits, un espai compartit amb la Jessica Neuquelman amb el qual volem despertar l'interès envers les llengües en general i envers el català en particular. Ep, i de manera amena i entretinguda!

Si en voleu saber més, podeu seguir-nos als nostres canals a YouTube i Instagram, on anirem penjant vídeos i comentaris.

Aquí en teniu el primer.

Esperem que us agradi!



Llenguaferits al Diari de Sabadell:



5 comentaris:

  1. Hola! Jo també soc un llenguaferit sabadellenc, traductor i friqui de les llengües (com més minoritàries i poc rentables al mercat laboral, millor!). Vaig fer el meu treball de fi de carrera sobre el rossellonès i vaig viure prop de Dunkerque (a Valònia, Bèlgica). Si necessiteu més llenguaferits, em faria molt feliç formar part del vostre projecte! Aquest és el meu email: daniel.moix@hotmail.com. Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Daniel! Disculpa, no havíem vist el teu missatge. Doncs benvingut a la comunitat llenguaferida! Esperem que les nostres propostes et semblin interessants. Una abraçada!

      Elimina