divendres, 26 de juny del 2009

L'arbre més alt

M'han demanat que tradueixi a l’anglès la pàgina web dels Amants de Lulú i, aprofitant l’avinentesa, us en faré cinc cèntims.

Els Amants de Lulú són un grup format per músics d’arreu del país (el Ripollès, el Vallès, l’Anoia i el Vinalopó) que ofereix un repertori basat en la música d’arrel, no només catalana, sinó també gitana i jueva. Recuperant la tradició folklòrica d’aquests pobles, i fusionant-la amb la música clàssica i amb alguns tocs de jazz, els Amants de Lulú han trobat un so característic, mediterrani i intercultural, que els converteix en una proposta realment atractiva. Possiblement, la clau de l’èxit rau en el fort arrelament que tenen amb la tradició musical del país. Com se sol dir, l’arbre més alt, el que té la panoràmica més àmplia, és també el que té les arrels més enfonsades. I als Amants de Lulú, d’arrels no els en falten.

De fet, no cal que us en diguis res més. Vosaltres mateixos podeu entrar al seu web (en la versió catalana, eh?) i conèixer-los millor. Això sí, si hi trobeu la Lulú, aviseu-me!

3 comentaris:

  1. Molt bé noi!! Tu si que tens art!! Molta força company!!

    ResponElimina
  2. Hem tingut la sort de veure´ls tocar en directe. Són fantàstics.
    La seva música no se sent, s´escolta.
    Àngels i Manel

    ResponElimina
  3. http://latonteriadeldia.blogspot.com/2008/11/els-amants-del-dia.html#links

    Caram! en anglès! si que s'han tornat internacionals aquests amants!!!

    ResponElimina