diumenge, 30 de desembre del 2012

Fent una mica de teatre



Quan el Jeroni Oller va comentar-me que estava preparant un espectacle per homenatjar Pere Calders, no ho vaig dubtar i vaig oferir-me a col·laborar-hi, malgrat que la meva experiència en un escenari era nul·la. Després de força assajos, divendres 21 vam estrenar, a la Biblioteca de Sentmenat, la lectura dels contes de Nadal d’en Calders. I dijous passat, a la sala d’actes d’El Mirador de Castellar del Vallès, vam tornar a escenificar-la.

L’experiència ha estat, per a mi, francament interessant, no només pel fet de poder commemorar d’una manera diferent el centenari del naixement d’un dels referents de la nostra literatura, sinó també perquè, gràcies al Jeroni, la Mar, la Sara i el Josep Maria, m’he pogut endinsar en el món del teatre, de les lectures. I fer-ho amb Calders, el meu autor de referència, ha estat tot un luxe i la possibilitat de veure’l des d’una perspectiva nova.

A la Biblioteca de Sentmenat, divendres 21

A El Mirador de Castellar, dijous passat

A l'Espai Foc de Sabadell, el 7 de febrer


1 comentari:

  1. Val a dir que vam descobrir en tu, a banda de l'apassionament i predisposició, una fusta d'actor que no vegis, no sé si d'olivera o d'alzina però el que és segur, d'aquella que fa de bon tenir a la vora, per donar caliu!

    ResponElimina